Skip links
[ WELKOM BIJ FASTLANE ]

KARTEN BIJ FASTLANE

35

KARTS VOOR JONG & OUD

[ ALLE DAGEN GEOPEND ]

KOM SCHEUREN
BIJ FASTLANE!

Maak kennis met Fastlane te Bilzen. Ontdek ons aanbod van verschillende soorten karts voor zowel jong & oud.

[ VANAF 1M55 ]

SODI SR5

In totaal heeft Fastlane 21x SODI SR5 ter beschikking. Deze karts zijn voorzien van verschuifbare pedalen & stoelen en loodbakken om extra gewicht in de kart te leggen (enkel bij wedstrijden).
[ VANAF 1M30 TOT 1M54 ]

SODI LR5

Ook de kids karten bij Fastlane Karting met het nieuwste materiaal. In totaal staan er 10x Sodi LR5 karts klaar om te scheuren over ons circuit! Deze karts zijn voorzien van verschuifbare pedalen & stoelen, een veiligheidsriem en beugel om het hoofd te beschermen.
[ DUBBEL PLEZIER ]

SODI 2DRIVE

Een race-ervaring met iemand delen? Bij Fastlane Karting kan je karten met een Sodi 2Drive (Duokart), dat is dubbel zoveel plezier! In totaal hebben wij 2 duokarts ter beschikking, dus het is altijd aangeraden om deze op voorhand te reserveren.
[ ONTDEK ONZE EVENTS ]

LET'S RACE
AT FASTLANE!

FAQ

De Fastlane Race Licentie is voor iedereen verplicht die bij ons wilt komen karten en daarbij wilt genieten van onze faciliteiten. De Race Licentie brengt uiteraard ook vele voordelen met zich mee:

  • Geniet van een gratis sessie van 13 min. voor je verjaardag
  • Iedere 10e keer mag je ook een gratis sessie karten
  • Ontvang alle promoties, acties en race tijden in je mailbox
  • Gratis helmmuts bij het aanmaken van je race licentie
  • Maak gratis gebruik van onze helmen en race overalls

Race licentie: €4 per jaar

Bij Fastlane is al het benodigde materiaal aanwezig om te karten. Wij voorzien helmen en overalls van de beste kwaliteit. Het dragen van een helm is verplicht, en deze helm moet volledig gesloten zijn (een “vespa” helm is dus niet toegestaan). Hoge hakken, slippers en sandalen zijn ten strengste verboden. Bij het gebruik van onze helmen ben je verplicht om een helmmuts te dragen; deze is inbegrepen in je race-licentie.
Je kunt enkel telefonisch of via onze online booking reserveren. Zorg ervoor dat je altijd minstens 20 minuten van tevoren aanwezig bent.
Personen die om medische redenen geen rijbewijs hebben, personen met bloedarmoede, hart-, long- of rugklachten, zwangere vrouwen en personen onder invloed van alcohol of drugs zijn niet toegestaan.